• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Innovatív Iskolák Fejlesztése II. ütem TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0716

 
„A legtöbb, amit a gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak.” - Goethe
 
 
TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0716
 
„Gyökerek és szárnyak”
Innováció a Fiáth János
Általános Iskolában
 
 
 
Pályázathoz tartozó prospektus megtekintése/letöltése
 
 
 

A TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0716 - „Gyökerek és szárnyak” – Innováció a Fiáth János Általános Iskolában című projekt 2015. május 15-én indult, s 2015. október 31-én fejeződött be.

Pályázati programunk alapvető célja volt, hogy tanulóink olyan ismeretek birtokába jussanak, a test, a lélek és az értelem arányos fejlesztése során, amelyek hozzájárulnak az iskolai sikerességükhöz, a társadalmi leszakadás megakadályozásának elősegítéséhez.

A tervezett és megvalósított programjaink a nevelési-oktatási tevékeny­ségek területén a következők voltak: a környezeti nevelés (természet közeli sporttábor), az idegen nyelv (német nyelvi tábor, nyelvi hét), az informatika tanításának (informatika foglalkozások), a közlekedési ismeretek oktatásának (KRESZ hét), valamint a tanulás tanítása („Tanulnijó” program) fejlesztése.

Törekedtünk a partnerkapcsolatok erősítésére. Szülőkkel közösen családi napot valósítottunk meg, ahol közösen vehették birtokba szülők és gyerekek az új játszóteret.

A pályaorientációs foglalkozásoknak köszönhetően reméljük, hogy tanuló­ink céltudatosabban választanak középiskolát, sikeresebben veszik az átme­netek nehézségeit.

A kitűzött cél elérése érdekében az alábbi továbbképzéseken vett részt a tantestület: „Tevékenységközpontú tanulásszervezés…” és „Indulat, agresszió és konfliktuskezelés…”. A továbbképzéseinken tanultak nagymértékben segítik ta­nulóink iskolai sikerességét, valamint hozzájárulnak a céltudatosabb pályaválasz­táshoz, az életben való boldogulásukhoz.

 
 

Kréta E-napló

kreta-300x151

 Kréta E-napló, -ellenörző tájékoztató, kréta alkalmazások telefonra

 

Iskolánk névadójának családi címere

 

okosuli

 okoiskola logo

 

hatartalanul banner